JD citykontor midt i København

Vi er tæt på

Med et kontor centralt i København tilbyder vi dig en omkostningseffektiv og miljørigtig løsning, hvor du nemt og hurtigt kan få hjælp til dine praktiske gøremål - uanset hvor du befinder dig i Storkøbenhavn.

Vi tager bilen med, når det er nødvendigt, eller smutter igennem trafikken på en el-cykel, når det skal gå hurtigt.


Vi klarer praktikken, så du kan fokusere på det, du vil

Du kan bruge os til at gøre rent, rydde op, flytte og samle møbler, hænge billeder og lamper op, håndtere flytning af IT-udstyr samt til at montere og løse håndværksopgaver. Skal du rydde op i gården, indsamle affald eller lignende, så hjælper vi også med bortskaffelse på genbrugspladsen eller et miljøgodkendt modtageanlæg. Og når du mangler ekstra hænder til en lille transport i byen eller til firmaarrangementet, så er vi også klar. Du har med andre ord adgang til praktisk hjælp til både småting og større opgaver.

Vi er altid tæt på dig og klar til at give en hjælpende hånd. Lad os klare praktikken, så du kan fokusere på din kerneforretning.


Rengøring, oprydning og affaldshåndtering
Hos JD Logistik får du en fleksibel partner, der rykker hurtigt ud, når du har brug for ekstra hænder i hverdagen eller ved specifikke opgaver som flytning og renovering.

Se mere om vores citykontor

Vil du vide mere om vores citykontor og serviceteam eller har du andre spørgsmål?


Warning: Use of undefined constant ye - assumed 'ye' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/jdlogistik.dk/public_html/inc/callme.php on line 48