Luk

 

Et professionelt flyttefirma

Vi er specialister i flytning og transport

Med erfaring fra før årtusindskiftet er flytning og transport en velkendt opgave for os. Samtidig har vi lavet flytninger i stort set alle størrelser og kompleksitetsniveauer. Derfor får du en også en effektiv løsning, når du vælger JD Logistik.

Dine ting kommer helt i mål

Du kan frit vælge alt fra den omkostningseffektive flytning, hvor vi kun står for selve vejtransporten, og til den fuldt servicerede løsning. Når vi står for det hele, så efterlader vi en ryddet og rengjort fraflytningsadresse samt byder dig velkommen på en fuldt funktionsdygtig tilflytningsadresse, hvor alt er monteret og virker.

Vi lægger vægt på din tryghed. Derfor får du tilknyttet en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, samt planlægger og koordinerer selve flytningen. Alt skal nemlig sikkert frem og på plads, så din virksomhed eller dit hjem hurtigt og effektivt kommer i fuld drift igen. Har du behov for at få opbevaret dine ejendele midlertidigt, tilbyder vi også tør og tryg møbelopbevaring

Flyttemand fra JD Logistik flytter flyttekasser

Vi kan hjælpe dig

PrivatflytningHvis du skal flytte og ønsker en tryg og sikker flytning.

ErhversflytningVi sørger for at dine medarbejdere kan forsætte hvor de slap.

FlytterådgivningEn rådgivning der sikre dig det bedste output.

SideloaderKørsel af container med Sideloader eller Kranbil.

Nøglen til en god flytning

Vores kunders tilfredshed afhænger i høj grad af de medarbejdere, de møder, når de benytter vores services. Derfor gør vi hver dag en indsats for at have tilfredse medarbejdere, der har lyst til at gå på arbejde om morgenen – og går glade hjem igen om eftermiddagen.

Vi er bekendt med og efterlever samtlige minimumskrav til blandt andet lønforhold, ansættelse, arbejdsmiljø, arbejdsskader, sygdom og ferie, som gælder for alle på arbejdsmarkedet.

Det betyder, at alle vores medarbejdere er fastansat med pension og løn under sygdom, ligesom vi på ingen måde påvirker vores ansattes tilhørsforhold til fagforening. Vi anvender endvidere ikke underleverandører og løsarbejdere, som ikke er omfattet af overenskomst.

Vi sikrer desuden, at alle ansatte i virksomheden får en tilstrækkelig oplæring i at udføre deres arbejde på en måde, der hverken er til fare for dem selv eller andre.

Endelig modarbejder vi forskelsbehandling på grund af køn, etnicitet, religion, politisk overbevisning, seksuel orientering, alder samt national og social baggrund.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Vi har betjent tusindvis af kunder

FLYTNING

Med erfaring fra før årtusindskiftet er flytning og transport en velkendt opgave for os. Samtidig har vi lavet flytninger i stort set alle størrelser og kompleksitetsniveauer. Derfor får du en også en effektiv løsning, når du vælger JD Logistik.

LÆS MERE

OPBEVARING

JD Logistik har et omfattende udbud af sikrede opbevaringsløsninger. Her får du plads til til opbevaring af dine private ting, til arkivet, til virksomhedens overskydende inventar eller udstyr og endda til din båd – altid i professionelle, tørre og trygge rammer.

LÆS MERE

LAGERHOTEL

JD Logistik tilbyder ekstra lagerplads samt effektiv lagerstyring og pluk og pak-løsninger på vores lagerhotel i Hvidovre. Det er en både omkostningseffektiv og enkel lagerløsning for webshops og andre virksomheder med behov for eksternt varelager.

LÆS MERE

Hvorfor vælge os?