Luk

 

Har din virksomhed behov for professionel flyttehjælp? JD Logistik har hjulpet mange virksomheder med deres flytninger gennem tiden. Kontakt os i dag for at indhente et flyttetilbud – hvad end der er tale om domicilskifte, interne flytninger eller arkivflytninger.

Vi lever af at gøre livet nemt for dig, og derfor tilpasser vi vores service efter din virksomhed behov. Vi trækker på en stor erfaring og ekspertise indenfor alle flytteopgaver – selvfølgelig også erhvervsflytning.

Vores flytterådgiver igang med at tale med kunder

Flytter din virksomhed til en ny adresse?

Når du vælger JD Logistik til at udføre dine flytteopgaver, er du sikret et højt serviceniveau og en skræddersyet løsning.

Vores erhvervsflytninger inkluderer altid:

  • Behovsanalyse
  • Fast flyttekonsulent
  • Overholdelse af alle aftaler – inklusiv tidsplan

En erhvervsflytning behøver ikke være tung og besværlig. Et domicilskift med JD Logistik som samarbejdspartner starter med en behovsanalyse, og med en fast flyttekonsulent tilknyttet virksomheden sikrer vi, at såvel, planlægning, udførelse samt tidsplan bliver overholdt.

Ydermere har vi eget udviklet et bookingsystem, ligesom vi har egne fastansatte flyttefolk og biler, der sikrer høj service og kvalitet i arbejdet.

Det er altsammen med til at sikre en effektiv firmaflytning.

Vores flyttefolk flytter rundt på kundens flyttekasser, mens medarbejderne arbejder videre

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Har I brug for hjælp til interne flytninger?

En flytteopgave kræver ikke nødvendigvis flere læs, der skal fragtes til et nyt sted. Måske I bare står med en behov for intern rokering.

  • Opgaver til dagligdagen
  • Faste flyttefolk til vores kunder
  • Sikrer, at vi kender kundens rutiner

Hvis I har brug for hjælp til både større og mindre opgaver for at få dagligdagen til at gå op, kan det bedst lade sig gøre med flyttefolk fra JD Logistik.

Det kan være i forbindelse med:

  • Organisationsændringer
  • Ombygninger
  • Akutte opgaver

Vi tilknytter altid faste flyttefolk til vores kunder, så kendskabet til huset og kundens rutiner og ønsker kan overholdes – hver gang.

Sikkerhedsgodkendte medarbejdere fra JD Logistik plukker arkiv materiale

Arkivflytning til jer med et stort som småt lager

  • Fra få hyldemeter til arkiver i den helt store skala

Arkivflytning kræver omhu og præcision. Vi har årelang erfaring med flytning af alt fra ganske få hyldemeter arkiv til flere tusinde hyldemeter. Vi har for eksempel flyttet for en kunde med 29.000 hyldemeter.

Vi har en stor mængde udstyr og har ligeledes specialudviklet udstyr, der gør, at vi kan minimere tidsforbruget og dermed opnå en konkurrencedygtig pris – uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi er for eksempel specialiserede i containerkørsel med vores sideloader

Vidste du... at JD Logistik også tilbyder arkivopbevaring, hvis I for eksempel mangler plads eller har behov for at få opbevaret fortrolige dokumenter.

Lad os finde den flytteløsning, der passer bedst

Hos JD Logistik tilbyder vi forskellige flytteløsninger afhængigt af behov og ønsker. I kan derfor selv vælge, hvor involveret jeres virksomhed skal være i planlægningen.

Vi påtager os gerne ansvaret for hele flytningen – herunder planlægning, koordinering og nedpakning til transport og opsætning. Men vi kan også hjælpe med bestemte opgaver i forbindelse med flytningen – I bestemmer.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Vi har betjent tusindvis af kunder

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig