Luk

 

Mangler du en kvalitetsbevidst flyttemand – eller flere? Så er du landet det rette sted. Hos JD Logistik har vi flinke flyttefolk med både erfaring og det rette udstyr med i flyttebilen.

Hos JD Logistik får du ikke bare en flyttemand

Vi ved godt, at en flytning er noget, der helst bare skal overstås. Det kræver både tid og en god fysik. For at spare dig for begge kan du overlade din flytning til en af vores flyttemænd.

De er nemlig ikke blege for at bruge hverken tid eller energi på at få din flytning sikkert i hus. De gør det hver dag og har gjort det til deres levevej at løfte de tunge byrder fra dine skuldre – og her snakker vi altså både de fysiske og de bekymringer, en flytning fører med sig.

De står klar til at løfte, ligeså vel som de klarer koordinering og planlægning – og de gør det med et godt humør. Vælger du JD Logistik, får du ikke bare en flyttemand. Du får en fleksibel, faglært og fingernem flytteleder, som sætter en ære i at gøre din flytning til en tryg oplevelse uden bekymringer. Du kan altid regne med, at vi vil gøre vores ypperste for sikre, at din flytning sker uden problemer.

Kontakt os på 32 55 68 68 for at indhente et flyttetilbud – eller bare for at høre dine fordele ved at lade vores flinke flyttemænd tage slæbet for dig eller din virksomhed.

Vil du se, hvad vores tidligere kunder siger om os? Så slå et smut forbi vores Trustpilot, og læs udtalelser fra vores mange tilfredse kunder.

Flyttemænd holder en pause undervejs på en flytning

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Flyttemænd med erfaring og hænderne godt skruet på

JD Logistik er et flyttefirma, som har eksisteret i mere end 20 år – og vi har ikke kun fået stærke arme ud af vores mange år i branchen. Vi har også tilegnet os en viden om flytninger, som giver os en fagkyndighed til at løse alle tænkelige opgaver.

Vores flyttemænd kan derfor hjælpe med både erhvervsflytninger og privatflytninger – der er ikke en opgave, vi ikke kan klare!

Vores flyttefolk har selvfølgelig også det rette udstyr med på opgaven. Herunder flytteseler, flyttehunde, bobleplast, tape, flyttetæpper og flytte hejs. For at sige det kort har vi alt, hvad der skal til for at sikre, at din flytning kører på skinner - og på vejene i vores rummelige flyttebiler.

Og så ved vores flyttemænd, hvordan udstyret skal bruges. Vi sætter det nemlig som krav for vores flyttemænd at tænke selvstændigt og være fiks på fingrene.

Flyttemand kører flyttekasser igennem et kontormiljø

En flytteopgave kan nemlig byde på uforudsete overraskelser og opgaver, der kræver logistisk overblik og en smule teknisk viden – for eksempel fra- og tilkobling af IT-udstyr.

Dine fordele hos JD Logistik:

  • Flytteforsikring → Undgå økonomisk tab ved uheld
  • Altid erfarne flyttemænd med godt humør → Tryghed under flytningen
  • Mulighed for handyman service → Få hjælp til praktiske gøremål
  • Mulighed for opbevaring → Få opbevaret dine møbler
  • Effektiv planlægning fra A til Z → Undgå overraskelser
  • Flytning på dine præmisser → Vi forlader ikke dit hjem, før du er tilfreds

Det er altsammen med til at give dig eller din virksomhed en god flytning. Du kan roligt booke dine flyttemænd gennem JD logistik.

Vi har betjent tusindvis af kunder

En flyttemand fra JD logistik er...

… først og fremmest dedikeret til at skabe tryghed for vores kunder. Vi ønsker, at du har fuldkommen ro i maven, når du overlader din flytning og dine personlige ejendele til os. Derfor ansætter vi kun flyttemænd, vi selv har tillid til.

En flyttemand fra JD logistik er også altid oplært i de rette teknikker og brug af flytteudstyr. Vi sikrer en effektiv flytning, hvor du ikke skal bekymre dig om skade på dine ejendele.

Derudover er vores flyttemænd naturligvis ansat under ordnede forhold med alt, hvad det indebærer. Vi ved, at vores kunders tilfredshed afhænger af vores medarbejderes trivsel. Du kan læse mere om vores løn- og ansættelsesforhold på vores CSR-side.

Sidst men ikke mindst tager vi hensyn til vores omgivelser og miljøet. Det betyder blandt andet, at vi har investeret i biler med en større lastkapacitet for ikke at køre med overlæs. Det gør vi for at undgå, at vores flyttebiler udgør en fare for trafikken, når de kører på vejene.
Derudover prøver vi at arbejde grønnere ved at sikre et ansvarligt forbrug og produktion. Det gør vi blandt andet ved at optimere vores vognpark, så den lever op til alle gældende miljøkrav til lastbiler, busser og varebiler i større byer.

Dette er altsammen med til at sikre en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Glade flyttemænd giver glade kunder.

Lagermedarbejdere pakker en ordre

Fleksible flyttefolk

En fjerde ting, der kendetegner vores flyttefolk, er de fleksible arbejdstider. Flytningen kan foregå, når kunden har brug for det.

Det er nemlig ikke altid, at en flytteopgave lige passer ind i normal arbejdstid. Det kan eksempelvis være ved erhvervsflytninger, hvor man gerne vil minimere nedetiden for at undgå unødige omkostninger og gener i forbindelse med flytningen.

Derfor står vores flyttemænd også klar til flytte i weekenden eller på andre skæve tidspunkter.

Dermed får du og din virksomhed altid en fleksibel flytning, der er tilpasset jeres behov.

Er du løbet tør for plads i forbindelse med din flytning? Så tilbyder vi også forskellige typer af opbevaringsrum.

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vi kan tilbyde dig