Luk

 

Vi står klar til at råde og vejlede

Når der skal flyttes, er det ofte en kompliceret proces. Hvor skal man starte? Hvor skal man ende? Hvordan gør man det hele smart?

Det ved vi hos JD Logistik og har årevis af erfaring med både selve flytningen – MEN også rådgivning og vejledning i det. Kunne det være en hjælp for dig eller din virksomhed, så kontakt os på +45 32 55 68 68 eller info@jdlogistik.dk og få en uforpligtende rådgivning om, hvordan det vil være smartest for dig at flytte.

Flytterådgivning er det halve arbejde af en god flytning

Du kender det jo fra andre ting her i livet. Arbejdsopgaver, børnepasning, ferier. Er de planlagt godt, forløber de også langt nemmere. Det er det samme med en god flytning – den starter med en solid planlægning.

Og en solid planlægning kan vi hjælpe dig med gennem vores flytterådgivning. Når vi rådgiver, kan du nemlig se frem til svar på følgende spørgsmål fra vores flytterådgivere:

  • Hvad skal der pakkes i?
  • Hvordan skal det pakkes?
  • Hvem kan hjælpe?
  • Hvor mange er der brug for?
  • Hvilke logistiske udfordringer er der?

… og dermed være i gang med den gode planlægning.

Vi kan altså hjælpe dig med planlægningen af din forestående flytning og udrede de små ting, som man hurtigt kan glemme i kaos og flytterod.

Flytterådgiver hilser på en kunde i receptionen

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Flytterådgivning til privat og erhverv

Vi tilbyder flytning af dine ting, hvad enten vi skal hjælpe dig privat eller dit erhverv. De to opgaver kan både ligne hinanden og være helt forskellige – men uanset hvilken type, du står og mangler, så kan vi hjælpe dig. Sikkert og effektivt.

Når vi tilbyder flytterådgivning, er det vores naturlige start på enhver flytteproces – inden vi flytter, rådgiver vi dig i, hvordan flytningen kan udføres mest forsvarligt. Det er blandt andet vejledning i pakning af interiør på den rigtige måde, og du kan også forvente en plan for, hvordan du undgår nedetid i din virksomhed. Skal man f.eks. flytte virksomhedsplads er det rarest at pakke ned fredag og være køreklar igen mandag.

Alt efter opgavens type vil vi altså have særlige fokusområder for øje, når vi skal rådgive dig.

Er det en privatflytning, du skal have vejledning til, sørger vi først og fremmest for at planlægge sikkerheden for dine mest værdifulde og betydningsfulde genstande. Er det en erhvervsflytning, planlægger vi naturligvis også sikkerheden af dine genstande, men har her også fokus på at vejlede dig til en hurtig og effektiv proces med flytningen.

Henvend dig uden forpligtelser

Som sagt er flytterådgivning en fast del af vores flytning hver gang, og du kan derfor godt nøjes med bare at rådføre dig hos os, uden vi flytter dine ting. Og selvom rådgivning er en service for os, skal du ikke være afventende med at henvende dig til os. Vi kan sagtens starte med at fortælle dig nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med, inden vi indgår en aftale.

Står du eller din virksomhed overfor en flytning, hvor du/I ikke ved, hvor I skal starte eller slutte, så kontakt os i dag. Vi holder til på telefon +45 32 55 68 68 og mail info@jdlogistik.dk.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Vi har betjent tusindvis af kunder

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig