Luk

 

Kontakt os

Effektiv privatflytning i trygge rammer

JD Logistik har siden 1998 udført privatflytninger. Vores erfarne hold af flyttemænd tager bogstavelig talt hånd om flytningen fra start til slut. Hos er du altid sikret en service, som emmer af tryghed, kvalitet og professionalisme.

Kontakt os i dag for et tilbud på din flytteopgave – så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Full service flytning

Når vores hold af flyttemænd rykker ind for at klare din privatflytning, medbringer vi alle de materialer, der måtte være behov for i den forbindelse. Det er alt fra flyttekasser og pakkepapir. Har du skrøbelige arvestykker såsom malerier, så er de i trygge hænder hos os.

Som kunde hos os får du følgende fordele:

  • Fleksible flytteløsninger med fokus på dine ønsker
  • Effektiv planlægning fra A til Z
  • Rådgivning fra erfarne flyttemænd
  • Flytteforsikring
  • Flinke flyttemænd med energi og overblik
  • Tryghed gennem hele flytningen
  • Mulighed for handyman-service
  • Mulighed for opbevaring

Du er kort sagt sikret en full service flytning, når du overlader din flytteopgave i vores kyndige hænder.

3 flyttemænd fra JD Logistik lige efter flytningen er startet

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Flytning på dine præmisser

I forbindelse med din flytning kan vi tilbyde både ned- og udpakning af hele eller dele af dit hjem.

Det betyder, at løsningen er 100% skræddersyet efter dine behov, så hvis du kun mangler en hjælpende hånd med flytningen af husets hvidevare eller det gamle vitrineskab, så finder vi den løsning, som bedst passer dit budget og dine behov.

Vores erfarne hold af flyttemænd er altid behjælpelig med gode råd og vejledning om alle de logistiske og praktiske aspekter, som altid opstår i forbindelse med en privatflytning.

Vi forlader aldrig dit hjem, før du er tilfreds. Hos JD Logistik får du flytning på dine præmisser.

Din flyttemand og handymand

Uagtet om din ejendele er mange eller få, store eller små, så kan en flytning virke uoverskuelig for mange, fordi den ofte falder sammen med andre praktiske opgaver i forbindelse med en flytning.

Mangler du hjælp til ned- og opsætning af billeder, lamper, reoler, klargøring af havemøbler eller andet, kan vi også være behjælpelige med dette.

Står du og mangler opbevaringsplads i forbindelse med din flytning, tilbyder vi byens billigste self storage, som til hver en tid er videoovervåget og opvarmet, så dine ejendele aldrig lider last. Vores depotrum kan opsiges fra dag til dag, og er beliggende på Jernholmen i Hvidovre i udkanten af København.

Vi er dit sikre kort på hånden i forbindelse med din privatflytning.

Kontormiljø bliver flyttet af flyttemænd fra JD Logistik

Kontakt os for et tilbud på privatflytning

Har du spørgsmål til vores privat flytteservice eller andre af vores mange services, så kontakt os i dag på 32 55 68 68 eller info@jdlogistik.dk – så sidder vi klar ved røret eller tasterne med uforpligtende rådgivning om, hvordan vi bedste kan få dig og dine ejendele sikkert og trygt i hus.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Vi har betjent tusindvis af kunder

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig