Luk

 

Effektiv flytning i trygge rammer

JD Logistik har siden 1998 udført flytninger for private, hos os kan du få en flytning, hvor den røde tråd lige fra den gratis besigtigelsen er ærlighed, tryghed, kvalitet og service.

Vi har alle materialer der måtte være behov for i forbindelse med din flytning lige fra flyttekasser, pakkepair, garderobeskabe, madrasposer, galgekasse til lysekronen, craten til det kostbare maleri eller hvad der nu skal bruges.

Ned- og udpakning

I forbindelse med din flytning kan vi tilbyde både ned- og udpakning af hele dit hjem eller blot enkelte områder eksempelvis køkken eller blot det kongelige porcelæn.

Handymand

Har du brug for hjælpe til ned- og opsætning af billeder, lamper, reoler, klargøring af havemøbler eller andet kan vi være behjælpelige med dette.

Privatflytning

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Vi har betjent tusindvis af kunder

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig