Luk

 

Skal du have transporteret pakker og paller sikkert fra A til B, så kan du trygt stole på JD Logistik. Vi har mere end to årtiers erfaring med små, mellem og store flyt og leverancer. Så spar dig selv for besvær, og kontakt os for en distributionsaftale i dag

Distribution af stort og små

Hos JD Logistik er vi dine sikre hænder, når du ønsker at få dine varer transporteret hurtigt og trygt. Vi hjælper med alt fra dine fyldte papkasser, til når din virksomhed skal have flyttet tungt eller skrøbeligt maskineri. Vores team af specialister er altid klar med en skræddersyet løsning, som passer alle dine behov og ønsker.

Vi kan vores kram og sætter en stolthed i, at distributionen af dit gods bliver udført til punkt og prikke – og med vores selvudviklede bookingsystem er du sikker på, at dit gods altid bliver leveret til planlagt tid.

Står du i en situation, hvor du skal have transporteret pakker eller paller ud af landet, så tilbyder vi hos JD Logistik eksportkørsel ud af landet med ned- og udpakning. Vi er selvfølgelig med i hele processen omkring udformningen af papirarbejdet, så du slipper for at bevæge dig ind i junglen af love og reglementer på området.

Overlad din distribution til os – og få garanti for følgende:

  • Levering til tiden
  • 20 års brancheerfaring
  • Overblik over lagerstatus og statistikker via WMS
  • Mulighed for faste fragtaftaler
  • Mulighed for opbevaring på lagerhotel
Transport med presenningslad

Enkel og let distribution af dine varer

Vi har hos JD Logistik et lagerhotel, så du kan opbevare dine pakker og paller sikkert og trygt hos os, før vi distribuerer dem til din ønskede slutdestination.

Det sparer dig og din virksomhed for tid, plads og penge. Med vores helt unikke WMS (warehouse management system) er det også lettere end aldrig før at få et overblik over dit lager hos os. Med WMS er du herre over dit eget lager, og du er aldrig mere end få klik fra at se, rette og bestille alt fra din computer.

Med en distributionsaftale hos JD Logistik slipper du for bøvlet med udfyldningen af blanketter på dit lokale posthus. Så kan du bruge tiden på det, som du er bedst til – vi leverer dine pakker og paller til kunden på professionel manér.

Kontakt os for en distributionsaftale

Har du spørgsmål til vores distributionsservice eller andre af vores services, så kontakt os på 32 55 68 68 eller [email protected] – så står vi altid klar med uforpligtende rådgivning om, hvordan vi kan imødekomme dine ønsker til distribution.

Gør det du er god til - Lad os om resten

Uden lagerhotel

Indkøb

Transport

Varemodtagelse

Lagerstatus

Salg

Pluk

Pakning

Distribution

Med lagerhotel

Indkøb

Salg

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

HVEM ER VI?

Glade flyttemænd fra JD Logistik

Vi sætter ære i glade kunder

Vi har betjent tusindvis af kunder

SENESTE NYT

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig