Luk

 

Pluk, pak og forsendelse

Vi plukker og pakker dine varer ved bestilling og sørger også for forsendelse og levering. Vi kan derfor spare dig for at ansætte lagermedarbejdere, ligesom vi kan tilbyde dig fordelagtige fragtløsninger.

Fra modtagelse til levering

Når vi modtager gods på vores lager, registrere vi det med varenummer hvorefter vi registrere mængden. Når godset er blevet registreret, kan vi begynde at plukke fra det.

Efter vi har modtaget en bestilling, går vi straks i gang med at klargøre den. Når vi plukker, foregår alt på stregkoder, dette minimere fejl og misforståelser.

Når bestillingen er klar bliver den læsset på bilen for derefter at blive leveret hos kunden. Det er også muligt selv at afhente godset fra vores lager, både for dig og din kunde. Læs mere om distribution her.

Pluk & Pak

Gør det du er god til - Lad os om resten

Uden lagerhotel

Indkøb

Transport

Varemodtagelse

Lagerstatus

Salg

Pluk

Pakning

Distribution

Med lagerhotel

Indkøb

Salg

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

HVEM ER VI?

Glade flyttemænd

Vi sætter ære i glade kunder

Vi har betjent tusindvis af kunder

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig