Luk

 

Kontakt os

Lej en vandtæt, vindafvisende og ventileret container hos JD Logistik, og få plads til alt det, der står og fylder. Læs om dine fordele og muligheder ved at leje en container her på siden, eller kontakt os for at høre mere om containerudlejning, priser og betingelser.

Hvorfor leje en container?

Containeropbevaring kan være en fordelagtig opbevaringsløsning i flere situationer. Det kan for eksempel være, hvis du skal have opbevaret inventar fra kontoret, indbo fra en villa eller en større lejlighed, har brug for midlertidig opbevaring af varer, eller du mangler plads til materialer og værktøj på arbejdspladsen.

Nem og fleksibel leje af container til indbo m.m.

Uanset hvilke behov du har, får du altid følgende fordele ved at at leje en container hos JD Logistik:

  • Nem, tryg og tør opbevaring.
  • Mulighed for levering og afhentning af container.
  • Opbevaringsløsninger tilpasset dine behov.
  • Konkurrencedygtige priser.
  • Mulighed for at leje specialcontainere med isolering eller køling.
  • Over 20 års erfaring med logistikløsninger.
JD Logistiks containerlager

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se endnu flere produkter

SE ALLE PRODUKTER

Vi har betjent tusindvis af kunder

Stor og fleksibel kapacitet – tryg opmagasinering

En 20 fods container rummer 33,2 m3 plads og er en fordelagtig opbevaringsløsning. Og det er der flere gode grunde til.

Med den rummelige størrelse er den særligt velegnet til variabelt lagerbehov, midlertidig opbevaring (for eksempel i forbindelse med flytning mellem to adresser), eller når du har brug for at kunne flytte lageret mellem flere adresser. Du kan naturligvis regulere antallet af containere efter behov.

Containeren kan opbevares på JD Logistiks sikrede, videoovervågede arealer på Jernholmen 54 i Hvidovre eller på vores fjernlager på Øde-Hastrup-Vej 77 i Roskilde. Skulle du få brug for adgang til containeren, mens den er hos JD Logistik, er dette naturligvis muligt.

Du er med andre ord altid sikret en tryg og fleksibel opbevaring, når du vælger JD Logistik som din udbyder af containeropbevaring.

Alternativt kan containeren stilles og sikres, hvor du ønsker det. Vi tilbyder også containerkørsel og bringer gerne containeren ud, så den kan fyldes eller tømmes på stedet. På den måde skal du hverken bekymre dig om transport eller opbevaring.

Hvad koster det at leje en container?

Det koster 37,50 kr. pr. dag at leje en almindelig stålcontainer og 32,50 kr. pr. dag at leje en self-storage container. For den pris får du en både kosteffektiv, tryg og fleksibel opbevaringsløsning, som kan tilpasses lige netop dine behov. Og vi kan levere og afhente din opbevaringscontainer i hele landet.

Ønsker du opbevaring til en endnu mere konkurrencedygtig pris, tilbyder vi også billig opbevaring i vores 6m3 store Big Box for 6,60 kr. pr. dag eller på paller for 2,25 kr. pr. dag.

Kontakt os for leje af container til indbo

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om leje af container til din indbo, dit varelager, dine materialer eller noget helt fjerde.

Vi tilbyder containerudlejning til både private og erhverv, og du kan derfor roligt kontakte os, uanset om du har brug for at leje en flyttecontainer, en container til opbevaring af møbler, en frysecontainer eller en container til ekstra lagerplads.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig