Luk

 

Lageradgang - når du har brug for det!

Nu kan du få adgang til alt det vi opbevarer for dig døgnet rundt.

Hos JD Logistik har du længe kunnet få Selfstorage med døgnadgang. Det kan du stadig. Du har også altid kunnet få billig og fleksibel opbevaring i Big Box. Det nye er, at du nu kan kombinere de billige Big Boxes, palle og flexlager med døgnadgang.

Med en Big Box får du masser af plads og fleksibilitet. Der er faktisk plads til cirka 40 almindelige flyttekasser.

Du kan eksempelvis bruge en Big Box til opbevaring af tøj, møbler, lamper, papirer, elektronikemballage som du ønsker at gemme, havemøbler, sommer- eller vinterdækkene til bilen eller for den sags skyld julepynten - kort sagt alt det, der betyder noget for dig.

Døgnadgang med JD Logistiks døgnterminal

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Dit rullende lager - Lige til døren

En Big Box er god, hvis du skal have opbevaret møbler, flyttekasser el.lign.
Det er den absolut billigste opbevaringsløsning.

Nu har vi gjort det endnu nemmere for dig!
Med Big Box traileren kan du få leveret en Big Box lige til døren, som du så kan fylde og så kører vi den tilbage på opbevaring.

Du har også mulighed for selv at afhente traileren og levere den tilbage efter brug.

FLYTNING

Med erfaring fra før årtusindskiftet er flytning og transport en velkendt opgave for os. Samtidig har vi lavet flytninger i stort set alle størrelser og kompleksitetsniveauer. Derfor får du en også en effektiv løsning, når du vælger JD Logistik.

LÆS MERE

OPBEVARING

JD Logistik har et omfattende udbud af sikrede opbevaringsløsninger. Her får du plads til til opbevaring af dine private ting, til arkivet, til virksomhedens overskydende inventar eller udstyr og endda til din båd – altid i professionelle, tørre og trygge rammer.

LÆS MERE

LAGERHOTEL

JD Logistik tilbyder ekstra lagerplads samt effektiv lagerstyring og pluk og pak-løsninger på vores lagerhotel i Hvidovre. Det er en både omkostningseffektiv og enkel lagerløsning for webshops og andre virksomheder med behov for eksternt varelager.

LÆS MERE

Se hvad Døgnterminalen kan gøre for dig