DØGNSERVICE

Døgnterminal

Lageradgang - når du har brug for det!

Nu kan du få adgang til alt det vi opbevarer for dig døgnet rundt.

Hos JD Logistik har du længe kunnet få Selfstorage med døgnadgang. Det kan du stadig. Du har også altid kunnet få billig og fleksibel opbevaring i Big Box. Det nye er, at du nu kan kombinere de billige Big Boxes, palle og flexlager med døgnadgang.

Med en Big Box får du masser af plads og fleksibilitet. Der er faktisk plads til cirka 40 almindelige flyttekasser.

Du kan eksempelvis bruge en Big Box til opbevaring af tøj, møbler, lamper, papirer, elektronikemballage som du ønsker at gemme, havemøbler, sommer- eller vinterdækkene til bilen eller for den sags skyld julepynten - kort sagt alt det, der betyder noget for dig.

Priser: Så billigt er det!

Udover at gøre det nemt for dig med 1-2-3-opbevaring, så er det også billigt.

  • 1 Big Box koster kun kr. 6,50 pr. dag inklusive moms. Det svarer til kr. 195 pr. måned baseret på en måned med 30 dage.
  • 1 palle koster kun kr. 2,00 pr. dag inklusive moms. Det svarer til kr. 60 pr. måned baseret på et måned med 30 dage.

Der er ingen bindingsperiode på ovenstående services og priser. Du kan således opsige det fra dag til dag, og det er også derfor at du kun betaler pr. dag.

Det eneste er du skal gøre er, at bestille døgnadgang til ind- eller udlevering herunder, så sætter vi dine ting klar til dig i vores døgnterminal og sender dig en kode.
Med koden har du adgang til dine ting - også efter vi har lukket. Der er tydelig skiltning og du er velkommen eftermiddag, aften og nat, alt efter hvad der passer dig.

Læs vores betingelserne her

Vil du vide mere om vores løsninger, priser eller noget helt andet?

Se hvor nemt det er at bruge døgnterminalen

Vores andre ydelser

FLYTNING

Flytning og transport af dine ting og varer

Med veluddannet og dedikeret personale samt vores egen flåde af flyttebiler, trailere og containere har du med JD Logistik en stærk partner til flytning og transport. Uanset om du ønsker en omkostningseffektiv løsning eller ikke vil løfte en finger, så er vi din partner.

SERVICETEAM

Dit serviceteam under flytning og i hverdagen

Som kunde hos JD Logistik kan du altid trække på vores serviceteam. Vi løser alt fra oprydning til møbelmontage og IT håndtering. Vi er løsningen, når du mangler en handyman eller en håndværker.