Bestil en Big Box

0%

Kundeoplysninger

Indlevering, udlevering eller fremfinding

Hvor mange vil du bestille?

Skriv nummeret på den enhed du vil have udleveret

Skriv nummeret på den enhed du vil have fremfundet

Vælg et ønskede tidspunkt

Bekræft indtastede oplysninger

Kundeoplysninger
Bestilling
Dato

OPBEVARING I TRÆLIFTE

Big Box

En fleksibel løsning

Har du brug for opbevaring af overskydende inventar, arkiver eller lignende? Eller leder du efter opbevaring af f.eks. møbler til videresalg eller opbevaring af bevaringsværdige effekter, som du ikke selv har plads til?

Spar tid og plads hos dig og i virksomheden med nem opbevaring i Big Box. Så kan du bruge din egen plads til de ting, der skaber værdi at have tæt på. Du kan selv aflevere og hente dine ting, eller vi kan gøre det for dig.

Sikkert og med prisgaranti

Dine ejendele bliver opbevaret i haller, der er tyverisikrede og brandsikrede samt videoovervågede for at give dig den størst mulige tryghed. Dine ejendele bliver dermed opbevaret under optimale forhold - langt væk fra kulde, støv og fugt. Det sikrer, at dine ting ikke taber værdi eller belastes unødigt.

Hver Big Box rummer 6 m3 og kan lejes i både kort tid eller over en længere periode. Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvor mange Big Boxes du har brug for, og du kan naturligvis regulere antallet løbende efter behov.

Vi tilbyder prisgaranti, så du altid er garanteret den laveste pris på markedet på opbevaring i Big Box.

Læs vores betingelserne her

Ønsker du at ind- og udlevere dine ting uden for normale åbningstider? Så kan du benytte vores døgnterminal

Vil du vide mere om vores løsninger, priser eller noget helt andet?

Se hvilke muligheder vi har indenfor opbevaring

Vores andre ydelser

FLYTNING

Flytning og transport af dine ting og varer

Med veluddannet og dedikeret personale samt vores egen flåde af flyttebiler, trailere og containere har du med JD Logistik en stærk partner til flytning og transport. Uanset om du ønsker en omkostningseffektiv løsning eller ikke vil løfte en finger, så er vi din partner.

SERVICETEAM

Dit serviceteam under flytning og i hverdagen

Som kunde hos JD Logistik kan du altid trække på vores serviceteam. Vi løser alt fra oprydning til møbelmontage og IT håndtering. Vi er løsningen, når du mangler en handyman eller en håndværker.