EGET OPBEVARINGSRUM

Self-storage

Dit private lager

Hos JD Logistik kan du leje opvarmede og aflåste self storage rum til opbevaring. Vi har forskellige self storage rum til dine specifikke behov og tilbyder rumstørrelser fra 7 kvm til 26 kvm. Du garanteres et rent, opvarmet og sikkert self storage opbevaringsrum, hvor alle gangarealer er videoovervågede.

Med self storage opbevaringsrum hos JD Logistik får du en enkel, praktisk og fleksibel løsning på dine opbevaringsbehov. Du får også du en personlig adgangskode og dertilhørende nøglebrik, så du har mulighed for at tilgå dit opbevaringsrum døgnet rundt.

Du får mere hos os

Self storage er som udgangspunkt selvbetjening, men hos os har du adgang til assistance. Du kan nemlig altid bestille levering og afhentning. Vi hjælper også med bortskaffelse, sikkerhedsmakulering, oprydning og anden praktik, når du har brug for det.

Du finder vores self storage opbevaringsrum på Jernholmen i Hvidovre med nem adgang fra hele Storkøbenhavn og omegn.

Vil du vide mere om vores løsninger, priser eller noget helt andet?

Se hvilke muligheder vi har indenfor opbevaring

Vores andre ydelser

FLYTNING

Flytning og transport af dine ting og varer

Med veluddannet og dedikeret personale samt vores egen flåde af flyttebiler, trailere og containere har du med JD Logistik en stærk partner til flytning og transport. Uanset om du ønsker en omkostningseffektiv løsning eller ikke vil løfte en finger, så er vi din partner.

SERVICETEAM

Dit serviceteam under flytning og i hverdagen

Som kunde hos JD Logistik kan du altid trække på vores serviceteam. Vi løser alt fra oprydning til møbelmontage og IT håndtering. Vi er løsningen, når du mangler en handyman eller en håndværker.