Luk

 

Nemt, sikkert og billigt

Med opbevaring på paller får du en nem, sikker og billig løsning. Vores paller bliver opbevaret på vores pallelager i Hvidovre. Pallelageret er fuldt optimeret til at kunne opbevarer så mange paller som muligt, på den mest sikre måde.

Dine ting er i trykke rammer

Vores sikkerhedslager har videoovervågning som optager døgnet rundt. Derudover er hele lageret beskyttet af en skalsikring, hvilket vil sige at alarmen går hvis døren åbner.Hele lageret er dækket ind af et automatisk brandalarmanlæg (ABA), hvilket automatisk kontakter brandvæsenet i tilfælde af brand.

Lagermand håndtere paller på vores high bay lager

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se endnu flere produkter

SE ALLE PRODUKTER

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig