Luk

 

Billig self storage – depotrum til lave priser

Er du på udkig efter billig opbevaring ved København? Så er du landet det rette sted.Hos JD Logistik kan du leje opvarmede og aflåste self storage rum til opbevaring. Vi har forskellige løsninger til dine specifikke behov og tilbyder rumstørrelser fra 7 kvm til 26 kvm. Og så får du nogle af de laveste priser på self storage hos os. Kontakt os for et tilbud på leje af depotrum.

Self storage er oprindeligt et amerikansk koncept, som inden for forholdsvist kort tid er blevet populært i Danmark – og med god grund. For med et self storage-rum får du en fleksibel og billig opbevaringsløsning.

Du får nemlig dit eget private depotrum i en størrelse, der passer til dine behov for opbevaring. Og når du lejer et self storage-rum hos JD Logistik er du altid garanteret et rent, opvarmet og sikkert self storage opbevaringsrum, hvor alle gangarealer er videoovervågede.

På den måde er du sikret en tryg og fleksibel opmagasinering – uanset om du har brug for self storage i en kort periode på grund af flytning, ombygning eller en rejse, eller du har brug for en permanent opbevaringsløsning.

Hos JD Logistik får du altid følgende fordele i forbindelse med self storage:

  • Ingen binding – opsig dit depotrum fra dag til dag
  • Prisgaranti – vi garanterer byens billigste self storage
  • Video Overvågning og alarm – sikker opmagasinering
  • Self storage i tørre, opvarmede lokaler – dine ting er i gode rammer
  • Kundeservice – vi står altid klar med rådgivning og assistance
Self Storage rum, opvarmet lagerrum tæt på københavn

Ingen binding

Opsig fra dag til dag

Døgnadgang

Døgnadgang på udvalgte løsninger

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe

Pris garanti

Pris granti på alle vores produkter

Videoovervågning

Vores lagre er videoovervåget

Alarm

Vores lagre er sikret med alarmer

Self Storage og opbevaring København

Du finder JD Logistiks lager på Jernholmen i Hvidovre i udkanten af København. Lageret ligger lige ved siden af motorvejen og er derfor nemt at komme til fra hele Storkøbenhavn og omegn. Vi tilbyder desuden afhentning af dine ejendele – og levering, når du skal bruge dem igen.

Vi er derfor et både praktisk, sikkert og billigt valg, hvis du har brug for self storage eller andre former for opbevaring i København. Book dit depotrum i dag, eller kontakt os for et tilbud på en skræddersyet opbevaringsløsning.

Du får mere hos os – fleksibel leje af opbevaringsrum

Med self storage opbevaringsrum hos JD Logistik får du en enkel, praktisk og fleksibel løsning på dine opbevaringsbehov. Du får også en personlig adgangskode og dertilhørende nøglebrik, så du har mulighed for at tilgå dit opbevaringsrum døgnet rundt.

Self storage er som udgangspunkt selvbetjening, men hos os har du også adgang til assistance. Du kan nemlig altid bestille levering og afhentning. Vi hjælper også med bortskaffelse, sikkerhedsmakulering, oprydning og anden praktik, når du har brug for det.

Big Box - et billigt alternativ

Hvis et Self Storage rum ikke er indefor dit budget, kan vi anbefale en Big Box. Her får du både pladsen og fleksibilitet, blot til en meget billigere pris.

Se endnu flere produkter

SE ALLE PRODUKTER

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig