Luk

 

WMS – skræddersyet lagersystem

Hos JD Logistik har vi udviklet vores helt eget WMS (Warehouse Management System) – et effektivt lagerstyringssystem, der letter logistikken i din virksomhed.

Det betyder, at det for dig som webshop- og virksomhedsejer er lettere end nogensinde før at drive virksomhed. Med vores WMS skal du aldrig mere tænke på lageropbevaring, pluk og forsendelser – nu kan du i stedet for fokusere 100 % på dét, som du er god til.

Alt-i-én lagerstyring til webshops

Med JD Logistiks lagerstyringssystem får du en alt-i-én-løsning til lagerstyring. Det er især en fordel for webshops – men også for andre virksomheder, der arbejder med håndtering og distribution af større varepartier.

Med vores lagersystem får du følgende fordele:

  • Hold styr på din lagerbeholdning
  • Mulighed for faste fragtaftaler
  • Integrér WMS med din ecommerce-platform
  • Statistik over pluk og pak
  • Spar tid og penge med WMS
WMS

Som kunde hos JD Logistik kan du nyde godt af vores højteknologiske WMS-service. Hele idéen med WMS er at gøre det så let som overhovedet muligt for dig at drive virksomhed.

Hos JD Logistik kan vi også tilbyde dig pluk og pak samt distribution af dine ordrer. Med JD Logistik som din logistikpartner er du kort sagt sikret effektiv lagerstyring gennem hele distributionskæden.

Gør det du er god til - Lad os om resten

Uden lagerhotel

Indkøb

Transport

Varemodtagelse

Lagerstatus

Salg

Pluk

Pakning

Distribution

Med lagerhotel

Indkøb

Salg

Hvad er et WMS?

I en nøddeskal er WMS et lagersystem, som er designet, så du kan holde styr på alt fra din forretnings lagerbeholdning til produkternes rejse fra lagerhylde til kundens hoveddør.

For at vores lagersystem kan køre velsmurt og gnidningsfrit, benytter vi os af moderne teknologi. Vores hold af dygtige og effektive lagermedarbejdere er alle udstyrede med håndscannere, så vi minimerer svind og fejlpluk. Det sikrer dig og dine kunder mod fejlforsendelser og andre uheldige oplevelser.

Den form for kontrol som WMS giver dig som webshop-ejer, er alfa og omega i nutidens dynamiske marked, hvor kundens ønske om at købe og returnere varer på alle tidspunkter af døgnet skal mødes, hvis man ønsker succes som webshop-ejer.

Med JD Logistiks WMS-service kan du med få klik fra din arbejdscomputer eller tablet komme den problemstilling til livs.

Arkiv opbevaring

Lagerhotel og lagersystem til store og små

Uagtet om du er en lille, ny virksomhed i branchen eller allerede har en etableret webshop-virksomhed, kan vi altid finde plads til dig på vores lagerhotel. Som kunde hos JD Logistik kan du drage fordel af vores store lagerfaciliteter på Jernholmen i Hvidovre, som giver dig muligheden for at spare tid og penge på pluk og pak.

Når lagerstyring er gjort korrekt, er det en kæmpe gevinst for dig og dine kunder, fordi I får muligheden for at spore varerne på hele rejsen. Det betyder mere gennemsigtighed, større effektivitet og hurtigere forsendelse – hvilket må være sød musik i enhver webshop-ejers ører.

Samtidig får du også muligheden for at få et statistisk overblik over, hvordan det står til med din lagerstatus.

Kontakt os for mere viden om effektiv lagerstyring

Vi er altid garant for at lave en skræddersyet løsning til dig, så du får lige netop din virksomheds behov dækket.

Har du spørgsmål til, hvordan lagerstyring kan effektivisere vejen fra lagerhylde til kunde, så kontakt os på 32 55 68 68 eller på info@jdlogistik.dk – så vil vi altid være behjælpelige med uforpligtende råd og vejledning om, hvordan vi sammen kan fremtidssikre din webshop.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Hos JD Logistik får du ærlige løsninger og effektiv service

HVEM ER VI?

Glade flyttemænd

Vi sætter ære i glade kunder

Vi har betjent tusindvis af kunder

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig