Luk

 

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel er et lager, hvor du kan leje plads til dit varelager. Og vi klarer alt logistikken omkring det.

JD Logistiks lagerhotel på Jernholmen i Hvidovre får du dog meget mere end bare et eksternt lagerrum ved København. Vi kan nemlig tilbyde dig både håndtering og distribution af dit varelager.

Og det er et afgørende konkurrenceparametre, hvis du vil drive en succesfuld webshop. For Webshop-kunder forventer for det første at få deres varer hurtigt leveret. Desuden er udgifter til porto, forsendelse samt medarbejdere til pluk og pak nogle af de helt store poster som webshop-ejer.

Vælger du JD Logistiks lagerhotel som dit eksterne varelager, får du en omkostningseffektiv lagerløsning, som kan spare dig og din virksomhed for både økonomiske og praktiske ressourcer.

Er du i tvivl om, hvorvidt du trygt kan overlade dit varelager i hænderne på os? Så klik dig ind på vores Trustpilot, og læs anmeldelser fra nogle af vores tilfredse kunder. Ellers læs videre, og bliv klogere på alle dine fordele ved at leje lagerplads hos os.

Har du blot brug for lidt ekstra lagerplads, er vores lagercontainere også en mulighed.

Lagermedarbejdere fra JD Logistik på vores lagerhotel

Gør det du er god til - Lad os om resten

Uden lagerhotel

Indkøb

Transport

Varemodtagelse

Lagerstatus

Salg

Pluk

Pakning

Distribution

Med lagerhotel

Indkøb

Salg

Se hvad vores kunder siger

Pouline Mangaard

Privat

JD Logistik stillede med en kæmpe flyttevogn og 3 flyttemænd, da vores familie skulle flytte. De klarede det hele uden skader og var søde til at rådgive os undervejs, hvis der var risiko af nogen art vi skulle tage højde for. (En vakkelvorn reol var der f.eks. risiko for ikke ville overleve flytningen - men den klarede de også super fint). Søde folk - med både humor, hjerte og godt humør. Flytter vi igen, bliver det helt sikkert JD der får lov til at stå for det endnu engang.

Vi kan hjælpe dig

Pluk & PakVi plukker og pakker. Alt fra de helt store ting ned til de mindste ting.

DistributionDag-til-dag levering af dine pakker og paller.

Arkiv OpbevaringOpbevaring af fortrolige arkiver i vores sikkerhedslager.

Fødevarer og ØkologiMed fødevarer- og økologi godkendelse klarer vi opgaven.

Arkiv LeveringNår du har brug for en specifik mappe eller dokument.

WMSVed hjælp af vores eget udviklet WMS, kan nu nemt overskue dit lager.

Kontakt os

Wrong

SEND BESKED

Dine fordele ved at leje lagerplads hos JD Logistik

Registrering af lagerbevægelser

Vi registrerer alle bevægelser på dit lager ved ind- og udlevering. På den måde er du sikret regelmæssige lagerafstemninger.

Lagerstyring og overblik hele vejen rundt

Vi styrer dit lager og mængden af de varer, du opbevarer på vores lagerhotel. Du får desuden adgang til vores Warehouse Management System, som kan integreres med Shopify og andre e-commerce-løsninger. Dermed har du altid fuldt overblik over dit varelager. Læs mere om vores WMS her.

Opgørelse af lagerstatus

Vi opgør din lagerstatus. Det sikrer dig og din virksomhed en både enkel og effektiv lagerstyring samt overblik over statusopgørelser.

Pluk og pak samt forsendelse af dine varer

Vi plukker og pakker dine varer ved bestilling og sørger også for forsendelse og levering. Vi kan derfor spare dig for at ansætte, ligesom vi kan tilbyde dig fordelagtige fragtløsninger. Læs mere om Pluk og Pak her.

Sikker lagerplads

Vores lagerhotel er tørt, opvarmet, tyverisikret og videoovervåget døgnet rundt. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om hverken indbrud eller vandskader.

Du får kort sagt samlet alle dine behov for logistikstyring ét og samme sted, når du lejer lagerplads hos JD Logistik. Du skal groft sagt kun bekymre dig om indkøb, markedsføring og salg – så klarer vi resten.


KONTAKT OS

Andre nyheder

Se hvad vi kan tilbyde dig